Celebració 40 aniversari de l’ESCOLA EDUARD TODA I GÜELL

El passat 11 d’octubre, l'escola Eduard Toda i Güell, va celebrar el 40 ANIVERSARI del seu inici. Tot i que, la data exacte  d’obertura de portes  fou el 2 d’octubre de 1978.

 La nostra classe, la de 5A, com les altres de Cicle Superior, ens vam passar tot el matí informar-nos i comentant els punts més significatius de l'inici de l'escola i del seu entorn. Així com dibuixant la nostra escola, tal com és en l'actualitat.

Entre els punts més importants treballats:

L'escola va iniciar les classes el 2 d’octubre  perquè al setembre encara no sestaven enllestides  les obres.

-          L'escola estava rodejada de finques agrícoles i, a l'est, on ara hi ha el camp de futbol del Mas Pellicer, hi havia les basses del Molinet (on hi anaven a parar  part de les aigües residuals de Reus). I, és per això, que  durant alguns dies del curs, els alumnes i mestres d’aquella època, sentien una forta pudor.

-          Els accessos a l'escola, en aquell temps, eren deficients. No estaven asfaltats, eren estrets i molt poc il·luminats.

Per més informació sobre la història de l'escola:  La web de l'escola (http://www.escolaeduardtoda.cat/ ) i el vídeo “La depuradora revolucionària” de TV Reus(http://canalreustv.alacarta.cat/especials-canal-reus-tv/capitol/crtv_22_la-depuradora-revolucionaria )

                                                                                                Cinquè A

Altres